Tietosuojaseloste

Päivitetty: 01/2022

Rekisterin pitäjät ja vastuuhenkilöt.

Ovi-kortit:
Yrityksen nimi: Mahva
Yrityksen puhelinnumero: 050 3698 113

Mielenmaisema-kortit:
Yrityksen nimi: Anssi Leppänen
Yrityksen puhelinnumero 050 5304 375

Verkkosivustojemme osoitteet:
https://www.ovima.fi
http://www.ovikortit.com
http://www.mielenmaisema.fi

Tietosuojan vastuuhenkilöt:
Virpi Niemi (0503698113)
Anssi Leppänen (0505304375)

Rekisterin nimi.

Yrityksen asiakasrekisteri.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi?

Keräämme asiakkaistamme rekisteriä voidaksemme toimittaa tilatut tuotteet asiakkaille (oikeutettu etu) ja voidaksemme tulevaisuudessa mainostaa yrityksemme uusia tuotteita asiakkaillemme. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on siis yhteydenpito asiakkaisiin ja markkinointi.

Tallennamme reksiteriin asiakkaan nimen, yhteystiedot ja tehdyn tilauksen.
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä sekä sähköpostitse, puhelimitse tai muissa tilanteissa joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
Yritysten ja muiden organisaatioiden yhteyshenkilöiden tietoja voidaan kerätä myös julkisista lähteistä kuten verkkosivuilta, hakemistopalveluista ja muilta yrityksiltä.

Kenelle jaamme tietosi?

Rekisteriämme ei luovuteta millekään ulkopuoliselle taholle.
Rekisterin sisällön pääsee näkemään yritysten omistajien lisäksi tilitoimiston työntekijä tehdessään vuosittaista tilinpäätöstä.
Rekisteriämme tai sen tietoja ei siirretä kolmansiin maihin tai kansainvälisiin järjestöihin.

Kuinka kauan säilytämme tietoa?

Rekisteritietoja säilytetään ja käytetään 20 vuotta.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi?

Mikäli olet tehnyt yritykseltämme tilauksen ja olet sen vuoksi rekisterissämme, voit pyytää koostetiedot omista henkilötiedoistasi tai henkilötietojesi korjaamista tai poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Tarvittaessa meillä on oikeus pyytää asiakasta todistamaan henkilöllisyytensä ennen muutosten tai poiston tekemistä.

Koostetiedot tai henkilötietojen poiston voit pyytää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen virpi@ovikortit.com tai soittamalla 050 3698 113.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi?

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti.